Personal training Emmi Virolainen

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Voi ihana viikonloppu.. :)

Voi kun oli mahtava viikonloppu... Ei treenien suhteen, vaan muuten! Treenistä ollaan oltu levolla, mutta vilinää ja vilskettä on kyllä viikonloppu pitänyt sisällään.. Ja hurjasti kilometrejä! :)

En nukahtanut sinne leffaan perjantaina. Leffa oli aika karmea.... Todellakin kauhuleffa! Pelästyin niin, että mahassa asti tuntui. En uskalla koskaan katsoa kauhuleffoja "normaalisti", vaan kurkin aina sormien välistä. Silti on aina pakko katsoa kauhuleffoja.. :D Muuten perjantaina olikin aika leppoinen koti-ilta...

Launtai alkoikin sitten muksumessuilla! :) Aluksi tunsin itseni vähän oudoksi linnuksi siellä pienen vatsani kanssa, mistä just ja just voi aatella jotain, tai sitten vain se näyttää siltä että se olisi ihan turvoksissa.. :D Muut lykkäsi vaunuja ja rattaita tai oli melkein viimeisillään.. Mutta enpä sieltä sitten kuitenkaan loppujen lopuksi tyhjin käsin päässyt lähtemään. Ja paljon saatiin vinkkejä vaunuista ym.. Vieläkin vaan mietityttää... Pehmeä vai kova koppa?! Jos teillä jollain on kokemuksia ja mielipiteitä, niin kuuntelen enemmän kuin mielelläni. :) kommenttia vaan kommenttikenttään.. :)
Muksuttelun jälkeen starttasin auton kohti Sotkamoa. Pitkä ajomatka.. Aikaa olla yksin ja ajatella asioita. Lähdin tapaamaan vanhaa ystävääni au pair-ajoiltani. Muutama vuosi oli vierähtänyt edellisestä tapaamisesta! Teki kyllä hyvää tuo huippu, vaikkakin lyhyt reissu. On ollut viime aikoina niin hurjasti kaikkea negatiivista, että teki oikein gutaa ajella yksin ja hetki hengähtää kaikesta.. Viimeinen kettu-käyräni nostaja oli kukas muu kuin verottaja, jonka kanssa on ollut yrittäjyyden alusta asti ollut jotain säätämistä. Kaikki onneksi niiden puolelta.. Onneksi  mulla on mun kirjanpitäjä. Ilman sitä en kyllä saisi kaikkia asioita setvittyä niin nopeasti ja helposti. Vieläkään mun ei tarvinnut mennä verotoimistoon, toivottavasti selviän ilman sitä vielä kaaaauan! :D

Tänään käväisin aamusta Seinäjoella kaverin kanssa. Vähän suunniteltiin samalla meidän reissua, joka on tuloilla viikonloppuna. Kauan on sitä odotettu, ja nyt se häämöttää jo aivan lähellä! :) Eväätkin on hankittuna, että ei tarvitse pysähtyä matkalla syömään huoltsikoiden "terveellisiä" aterioita ;)

Tänään pääsen vielä vetäsemään jumpat, PerfectBodya ja Spinniä :) Ne tulee kyllä erittäin tarpeeseen, on meinaan niin ähkyturvonnupaksu olo, mutta tässä tilanteessa siitä on kai turha yrittää hetkeen päästä eroon! Mutta jospa se edes vähän helpottaa tuntien jälkeen ;)

Jänskättää vähän myös mun projektihenkilön tapaaminen illalla... Hmm, pitäiskö vetästä oikeen kunnon hikireeni hänelle! Tuloksia kuulette sitten myöhemmin... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti